| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No..sun...ak si vyloženě hledala s dieťaťom, to je fakt blbé potom. Ja som zostala so synom sama a bola som rada, že som našla bezdetného a slobodného..bo všetko ostatné obnáša len vačšie problémy (či už rozvedený, či už "detný").

Na jednej strane Ťa chápem, ak Ti to dítko nesedlo od začiatku a povedala by som, že máš morálne zábrany, inak by si si to nevyčítala a kašlala na to. Čo je chvályhodné.

Ja na Tvojom mieste by som si naozaj skúsila pomenovať to, čo vadí. Nikdy to nie je len niečo nedefinovatelné, ak by si sa zamyslela, vždy prídeš na to, že to sú kokrétne veci. A na tom potom možeš pracovať nejakým sposobom.

Na druhej strane..toto sú presne veci, ktorých sa bojím u nás. Moj syn je naozaj hyperaktívny vzdorovitý klučík v tom najhoršom vzdorovitom veku...chlap má priateľku, bezdetnú. Syn je s ňou v styku, ale skoro vobec ju nespomína. Mám blbý pocit, že tá jeho holka (slobodná, bezdetná) sa snaží, ale že jej syn lezie na nervy (je fakt náročný a často posobí nevychovane, ač je doma možno až moc prísne vedený, ale to oni nevedia, ani okolie). A najviac sa bojím, jestli by mali svoje decko, čo potom moj syn...

Je to hrozné, tieto situácie, verím, že obojstranne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.