on syna neuznal protože chce dělat problémy,už jsem to psala.Ovšem má smůlu,syn je na tisíc procent jeho,takže pan architekt utře rypáček,až mu přijde výsledek z testů DNA.Žádného jiného muže jsem v té době neměla,takže o otcovství jsem ani na vteřinu nemusela pochybovat.Problémy dělal už když se o dítěti dozvěděl,to jsme spolu už nebyli.nejdřív pořád prudil,že mám jít k nějakému jeho gynekologovi,načež jsem si stála za svým že mám svého lékaře už dvacet let a nehodlám na tom nic měnit,a že může jít se mnou k němu.Zvala jsem ho i na UTZ apod,neměl zájem.přímo mi tenkrát řekl,že si myslí že dítě není jeho-no,myslet si může co chce
.Já mu řekla že testy DNA otcovství prokáží a on mi na to začal vyhrožovat,že pokud se prokáže že je dítě jeho,tak že si zažádá o svěření dítěte do péče,protože děťátko potřebuje ze vššeho nejvíc jeho miliony
.Že je vydělal podvodama,to už vynechával
.No nic,dítě do péče samozřejmě nedostane,a jestli si ho bude brát?Fajn,bude se muset celý život dívat na mě,protože syn jako by mamince vypadl z ....oka a on mě nesnáší,tak to pro něj bude za trest