| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nečetla jsem úplně všechny příspěvky,protože je to na mě už moc dlouhá diskuze~:-D,ale vím že už ti tady někdo radil,aby jsi se ve vztahu s dítětem přestala tolik angažovat a já bych ti poradila totéž.Myslím že přesně to tě svazuje a dusí,děláš to zřejmě pro pocit nějakého upevňování vztahu mezi tebou a dítětem které nemáš ráda,ale to je umělé,protože to tak necítíš.S dítětem bych řešila věci jenom nezbytně nutné,jako že mu dám jídlo ,pokud na mě dítě mluví,odpovídala bych mu,sem tam něco prohodila aby zas nemělo pocit že je na obtíž- když je,ale přestala bych dělat věci jako čtení apod.A jinak bych vše ostatní nechala na otci.Dítě tam chodí kvůli němu,ne kvůli tobě,tak ať si ho tatík řeší jak chce.Být tebou,zaměřila bych se v době kdy tam máte manželovo dítě na sebe a miminko-nebo nyní nevím zda máš ještě větší dítě,tuším že jsi psala že snad ano-tak na obě tvoje děti a tátu s tím jeho dítětem bych vůbec neřešila.Myslím že se ti docela může ulevit,když přestaneš řešit starost o to nemilované a jeho tatíka a budeš se soustředit na vás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.