| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sun ja jsem taky nevlastni matka, a pripadas mi k chlapci necitliva, neumis a nesnazis se do neho vzit. jestli se chova jako previt, tak asi ma duvod, proc asi? nemuzou nahodou za to ti dospeli? myslis ze se ho nekdo ptal jestli se rodice maji rozvest, jestli ma tatka novou zenu, nove sourozence atd? Dite neni dospoeli, ale ty ano, a jestlize jsi sla do vztahu s chlapem co ma dite, tak si vedela do ceho jdes. Nesnaz se ho vychovavat. co by jste ale meli s chlape drzet za jeden provaz. Kdyz tady je dcera manzela, i kdyz je uz starsi, tak se to toci hlavne kolem ni, a to je v poradku, visi na tatkovi, a potrebuje ho jako sul. ja tech par tydnu v roce i deti klidne obetujeme. Pro holku to nebylo snadne, ze jeji nejmilovanejsi otec najednou byl pryc ale vyresili to vsichni super. ja si nehrala na jeji matku, ale kdyz jsem ji mela v peci , musela poslouchat taky. to vis ze jsme se s manzelem k vuli ni obcas rafli, ale vetsinou to byli prkotiny, na dulezitych vecech jsme se shodli. ze zacatku nebot jsem byla mlada a bezdetna, byla pro me taky trochu veterelec, narozenim meho ditete jsem poradne pochoppila tu otcovskou lasku, co ja nikdy sama nezazila. Nezarlis nahodou ze se otec venuje diteti tolik a otec tveho ditete ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.