| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A jak byste se chovaly, kdybyste měly své vlastní dítě u otce a viděly ho dvakrát do týdne? Nechtěly byste se mu více věnovat, užít si společný čas? Mám to doma taky, taky mě to vytáčelo. Pochopila jsem až po narození svých vlastních dětí, co je to za vztah...
Ty nevlastní děti taky vychováváme. Už jen tím, že jsme, na ně nějak působíme. My jsme ti dospělí, ony ty děti, takže je na nás, abychom se chovaly rozumně. Nemusíme nevlastní dítě milovat, ale ono to nesmí poznat.
Je to náročné, kdybych se měla znovu rozhodovat, nešla bych do toho. Mnoho, hlavně ty premiéry, mi chyběly. Stejně tak jsem zažila ty stavy, kdy manžel pouze přežíval dny, kdy syna neměl a ve dny, kdy přišel, teprve ožíval... Ale takhle jsem se rozhodla, vrátit to nejde a je mou povinností tomu klukovi dělat dětství příjemné. Nehledě na to, že ho naše společné děti bezmezně milují, dělám to i pro ně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.