Hodne jsem se pobavila,hlavne ten zacatek
.A moje dceruska taky cura a kaka na doktory,ale to neni trapas,to je zatim jeste mile
.I kdyz na kontrole s kyclickama byla az za usima nadilka tak za tyden,a vite jak se tam vetsinou specha?
Ale doktor se smal a mel fajn naladu,bylo pred Vanocema. No a moje trapasy? Snad moje prvni prohlidka na gynde,doktorka rekla, ze si mam vylezt na stul a ja na ni vystrcila zadek (asi uz tenkrat sem tusila, ze to bude moje nejoblibenejsi poloha
.No a pak prohlidka v patnacti,doktor se me ptal, kdy sem dostala prvni menzes,ja rekla ze presne pred 28 dny,pak sem dosla domu a mela jsem bile kalhotky cele od krve (dosala jsem druhou menzes v mem zivote (kdo by to cekal po mesici ze?
), do dnes premyslim jestli uz jsem je mela tak spinave kdyz sem se ohybala kdyz mi kontroloval pater. Doktorovi bylo 25 a ja jsem ho tenkrat samo sebou milovala. Jo a pak sem jeste na prvni prohlidce u gynekologa nemohla rozmotat tkanicky,nezni to jak trapas,ale kdyby tam byla kamera a nekdo me sledoval jak sukuju tkanicky,zouvam nervozne jednu botu o druhou a porad to nejde,.. no byl to boj
.