| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jste na tom nekdo podobne? uz jsem z toho docela vyrizena, touzim delat neco symsluplneho u ceho bych mohla ( a byla nucena) pouzivat mozek...pred MD jsem organizovala velke konference a pak jsem tu 3 roky hnila doma na RD....v zarim mi koncila RD, nastoupila jsem do prace (nove), otehotnela, byla na neschopence, ukoncila prac. pomer, zacala jako OSVC, potratila, sbirala sily...a dcera do toho vsecho stale marodi:-(( cely prosinec, leden a pulku unora byla non-stop nemocna, byla jsem s ni tedy zavrena doma, pak tyden hory a opet nemoc, zase jsem zavrena doma, nemam moznost alespon trochu pracovat, nemam moznost delat vubec ale vubec nic, jen se snazim prezit a nezblaznit se, a uz ani nevim, jak moc uspesne se mi to dari, zadna slava, je to vazne na hlavu...nejak nevim, k cemu jsem vlastne dobra...k tomu abych stale jen neco michala v hrnci, nebo na prani ci zehleni nebo uklid? to jsou aktivity, ktere se daji delat jen tak mimochodem vedle neceho smysluplnejsiho a ne jako hlavni zivotni napln...jen nevim, jak to vsechno delat jinak, lonsky rok jsem naprosto promarnila, na jare nam umrela dcerka v mem brisku na konci 6 mesice, pak jsem se davala dohromady, hledala novou praci, znova otehotnela atd., takze vloni cas naprosto vnivec, vypadly ze me dve mrtve deti a jinak nic kloudneho, letos stale jen hlidam marodice dcerku a jinak taky nic poradneho...opravdu zralost na obeseni se...jste na tom nekdo alespon trochu podobne? ja uz toho vseho mam vazne dost...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.