v tomhle, jak jsi to napsala, ti rozumím dokonale....
ohledně ztráty miminek - jsi ohromně silná, nedovedu si to vůbec představit....snad se vám brzo opět zadaří
ale s tou prací a být v přírodě, jak to píšeš.... - to je moje řeč, jsem taky taková. Musím jakoby sama pro sebe denně nachodit x-kiláků tady po okolí, ve sněhu, mrazu, v čemkoliv - je mi to jedno, jenom potřebuju chodit a chodit, mám 2,5 letého synka, buď capá nebo do golfáčů a vozím hodiny....naštěstí bydlím v domku a stavíme nástavbu - takže práce je dost a dost - to by ses určitě vyřádila!!!
Já mám na starosti spíš tu domácnost, úklid - jakýkoliv, po tahání materiálu chodbou do dvora, když je všude binec - je mi to jedno, potřebuju taky fyzicky dělat, v tomhle ti rozumím dokonale
A že bydlíš v paneláku....není třeba výhledově nějaká možnost přestěhování nebo řešení té situace? Já jsem šťastná, že máme domek, i když starý a bydlíme zatím ve 2 místnostech s velkou kuchyní, ale je to domek a je náš!! Moc bych ti to přála...
Je mi líto dcerky, že je tak pořád nemocná!! Snad z toho vyroste, ono se říká, že děti si to svoje "penzum" nemocí musejí někdy "vybrat" - někdo jako mimino, někdo ve školce nebo ve škole....