Přidat odpověď
Kromě těch potratů to mám nějak podobně, zhruba posledního půl roku...někdy už se s odporem a nechutí jen budím a vstávám, že už zase další den doma, s dítětem, vařit, uklízet,procházka, převlíknout, nočník, přebalit, utřít, vytřít, uklidit...pořád dokola, už mi z toho hrabe. Práce výhledově žádná, naopak se mi firma přestěhovala a já se nebudu mít po RD ani kam vrátit... půlúvazek podle mého zajištěného hlídání neexistuje, brigáda...nic...jedinou nabídku, co jsem dostala, je být pojišťovákem nebo si jít sednou do pokladny...:(((Nebo jít na celej úvazek a na to je kluk zase moc malej a celodenní hlídání nemám ani nezaplatím. Připadám si jak v pasti. Pracoval jsem v oboru, kde mě to bavilo, zajímalo, trávila jsem tam celé dny, denně komunikovala s lidmi, výdělek byl super, byla jsem nezávislá, měla rozhled.....co teď, počítáme každou korunu, připadám si "závisle", nevyužitě, slepicoidně, robocop hadr...dneska stávkuju, oba jsem vyhodila ven pryč, nevařím, nic, ležím na gauči a čučím na bednu a píšu do klávesnice nesmysly...
Předchozí