| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak nám dneska den nezačal pěkně, dcera měla oslavu narozenin. ALE- ráno volal brácha, že má hexnšůs a půlka rodiny s ním solidárně odjela do nemocnice. Volal děda, že má zápal plic. Dodali nám ne ještě úplně ztuhlý dort a při cestě se rozbil- stál 500 tak nás to naštvalo. A tchán mě při oslavě děsně naštval, když zkritizoval mé výchovné metody a nechal by dcerku zkazit si narozky pro úplně nedůležité zásady. Jo a venku jsem šlápla do howna.

Naštěstí i z takového dne se nakonec vyklubal docela pěkný, řekla jsem si, že se nebudu moc nasírat. Dort jsme spravili, dědovi se ulevilo, bráchu ošetřili a ulevilo se mu, dcerku jsme vytáhli ven, kde si nádherně zajezdila na kole, vítali jsme jaro kraslicemi na stromech, synáček krásně chodil poprvé venku. Dceruška si užila dárky, dostala strašně nápadité nikoliv drahé a já měla radost, že jsme to tak pěkně vymysleli. A nakonec přijel zbytek rodinky bez bratra ale přeci jen mě to moc potěšilo, že se k nám táhli takovou dálku. Babička si asi hodinu s Andulkou hrála s modelínou a holčička šla spát šťastná do novýho povlečení s princeznama. Synáček se teď ke mně tulí a je taky spokojenej. Vlastně naprosto náádhernej den. Jo a to smradlavý hnědý už je taky z boty pryč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.