Achjo. Fakt asi nebudu umět nikdy pochopit proč si mladá, SVOBODNÁ a bez závazků najde chlapa "z druhý ruky", tzv. s minulostí. Jako by nestačily tchyně a starosti s jeho rodinou jako takovou, ještě do toho ex a děti..... Jsem na to asi stará nebo co, fakt je že mě se to už nestane (jsem vdaná a s dětmi, takže to že bych si napoprvé narazila ženáče se mi už nepřihodí), ale může mě to potkat "z druhého břehu" - že mi nějaká naivní mladice která má ještě nevykojená prsa a nemá strie po porodu ani x šedivých vlasů z výchovy dětí ovede tátu od rodiny .......a toho se upřímně děsím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.