| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, mám 10. den po vynechání menstruace, ale testy (mamatest) mám pořád negativní. K doktorovi jsem objednaná až na pondělí, dřív nemá místo. Měly jste to tak taky někdo? Miminko bysme si strašně přáli, vlastně si ho přejeme už pět let ... zatím neúspěšně ... tak bysme byli šťastní ...
Kromě toho, že mě začaly včera bolet prsa, žádný těhotenský příznaky necítím, ale ani necítím příchod menstruace. Měla jsem jen asi čtyřdenní slabounké špinění, to už taky pominulo ...
Zajímalo by mně, jestli jste to tak některá měly a byly těhotné ...
Děkuji!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.