Moc vám všem děkuju za odpovědi. Moc jste mne teda nepotěšily. Moc nechápu, že to zhoršuje stres, ale já ve stresu nejsem, jsem v klidu. Ani, že to spouští psychika, když psychicky jsem taky v pohodě, a postihuje mě to, i když prožívám nádherné, šťastné dny. Ještě vyzkouším toho psychologa nebo psychiatra. Snad pomůže, protože mám pocit, že každý další den bolestí je horší a horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.