Lajko, pokud tě budou chtít vyhodit, tak tě vyhodí. Jak není to jednoduché? Je to úplně jednoduché. Pracovala jsem loni v jednom obchodě, práce mě bavila, jenže jsem se znelíbila jedné prodavačce a ta doslova číhala na každou chybu kterou udělám, aby mě mohla jít naprášit šéfové. Vše zveličovala, překrucovala a vymýšlela si. Šéfová na mě za čas začla být alergická a o moji verzi vysvětlení nestála. Po čase uznala, že mě propustí-prý jsem nezapadla do kolektivu. Sice jsem nebyla ve zkušební době a pracovní smlouva mi končila až za 4 měsíce, ale jasně mi mezi čtyřma očima řekla:
Buď podepíšete dohodu, nebo vám budeme dávat takové úkoly, abyste je nemohla splnit a budeme vám to tady znepříjemňovat. Já vás tady nechci. Co jsem měla dělat?
Čekat až mě vyhodí za nějaký paragraf, se kterým mě už nikde nevezmou? Sice jsem nejprve přemýšlela že se šrajcnu, ale asi by mi to za to nestálo. Choďte do práce, kde vám šéfová jasně řekne, že mě tam nechce! V životě mě tak nikdo neponížil, před tím jsem pracovala 19 let u jednoho zaměstnavatele a neměla jsem žádný problém.Nejraději bych to vymazala z paměti, ale nějak na to nedokážu zapomenout.