| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny kdo sem nahlédnou. Potřebovala bych radu. 2.6. mi končí MD. Zaměstnavatel mě písemně vyzval v prosinci, abych kontaktovala telefonicky či emailem pověřenou osobu, se kterou bych prodiskutovala konec MD. Ihned jsem tak učinila, ale bohužel se mi nejdřív dva dny nepovedlo na uvedené telefonní číslo dovolat, byl to mobil a nikdo to nebral. Následně se to sice povedlo, ale dotyčná osoba se velmi divila, že jí volám tak brzy (půl roku před koncem) a že se jí mám ozvat nejdříve tak za měsíc a nejlépe emailem. No tak jsem tedy tentokrát nespěchala. V polovině února jsem jí zaslala email a nic. Další jsem poslala tedy v polovině března a opět nic. Zkusila jsem email poslat z jiného emailu a opět nic. Emaily se navíc ani nevracejí jako nedoručené. Zítra jí zkusím tedy zavolat. Nicméně by mě zajímalo jak další komunikace a postup případně probíhá. Pokud by jsem se já zaměstnavateli ani zaměstnavatel mě neozval, tak kam bych případně měla přijít 3.6.? Zajímá mě to proto, že zaměstnavatel má vícero poboček a rozhodně na té pobočce, kde jsem pracovala místo nebude (ne že by jiná místa na jiných pobočkách neměl). Dále pokud bych se rozhodla podat výpověď, tak jí asi musím podat již teď, tzn. do 31.3., aby mi případně poměr skončil 31.5.? Pokud bych výpověď teď nepodala, ale nakonec se přeci jenom pro výpověď rozhodla, tak jaký by mohl případně nastat problém, když bych dejme tomu výpověď podala na konci dubna, května a do zaměstnání bych v červnu nastoupit nemohla?
Za případné rady předem děkuji. Určitě si vše přečtu během zítřejšího dne.
Hezký večer

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.