četla jsem o nic a bezpečné jsou, proto jsme ji pořídili, záleží jak velké tvoje děti budou, je to autosedačka od 0-13 kg takže tak malá mě nepřijde
moje dcera v ní jezdila od narození měla 2,5kila a 46cm až do 16měsíců to vážila asi 9 kg a 76 cm když jí přestala být, vyrostla z ní výškově, ale jsou děti větší a menší takže záleží co čekáte oběcně kluci bývají větší než holčičky.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.