Přidat odpověď
Tak to zatím dopadlo tak, že jsem zašla za chlapci a slovně si je podala. Přiznali, klepali se asi tak jako syn, když přišel ze školy. S tím jsem se spokojila a oznámila to i třídnímu. Ten hned vyletěl, že jsem nešla za ním rovnou, že přece existují určité postupy.On sice musí dodržovat nějaký postup, ale já ne. Vyřídila jsem si to a tím to považuji zatím za vyřešený.Nepožadovala jsem po třídním nějaké sankce, řekla jsem, že to už záleží na ních jak se k tomu postaví.
Jsou tady také názory, že nechodit za těmi kluky nebo případně neřešit.Také jsem zvažovala všechna úskalí. Myslím, že nejsem protektivní, hysterická matka. Ale znám svoje dítě. A ikdyž se to asi zdá někomu jako prkotina, v případě syna to tak není.A také cítím, že se prostě musím za něj postavit.Je mi už fuk, co si o tom kdo myslí.
A s názorem, že si to musí prožít, že to je škola života ( narážím na Miri ) se nehodlám smířit.
S gymplem jsme prošvihli podání přihlášek. Nechtěla jsem ho tlačit a když už před pár dny sám přišel, že by to tedy zkusil, tak už je pozdě. Zkusím ještě osobně poprosit ředitele gymnázia, jestli by neudělal vyjímku a neumožnil mu k těm přijímačkám jít.
Když to nevyjde, bude muset zůstat.A co bude dál ...to zatím netuším.
Děkuji všem za názory. Je to pro mně zajímavé přečíst si různé pohledy na věc.
Předchozí