| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle mé zkušenosti, že nejlepší věci, co jsem mohla udělat nebo napsat, mě napadají stejně vždycky až tak den poté (ať žijí filmy, kde všichni hned vědí, co trefného říci a udělat!) bych asi neudělala nic. A věřím, že by mě to žralo jenom chvíli, tak pokud tě nic nenapadá, netrap se tím.
Je to jako s rozchodem, časem zapomeneš, pokud se v tom samozřejmě nebudeš šťourat a litovat se. V životě bohužel člověk často narazí blbce a musí to přejít s elegancí, to si myslím, že ti tady radí většina lidí.
Takže i já radím neztrapňuj se nějakými jedovatostmi, jestli to bylo opravdu tak, jak píšeš, tak managerka teď vyžere své se sháněním někoho nového do týmu, se zaučováním .... Navíc nevíš, jak se zachová po tvé "pomstě", jestli opravdu umí lézt do zadku, může ti pošpinit jméno (taky se bude chtít pomstít) a nikdy nevíš, zda nebudeš na novém místě potřebovat reference apod.
Líbilo se mi maximálně to poděkování za možnost odejít jinam, ale musí to znít upřímně, věř mi, že zášt z toho bude cítit. A stejně na to budeš pořád myslet, přehrávat si to v hlavě, jestli to nebylo moc nebo málo.... prostě vlož do obálky ty papíry a pošli je jen tak, a radši na to nemysli. OK?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.