| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám jedno dítě vyhovuje mi to. Mám to podobně jako Petra Neomi, dítě miluju, ale život matky mi nesedí. Tedy spíš neseděl, teď je dcera už celkem velká, v mnoha ohledech jako dospělý člověk a hrozně mi to vyhovuje. Nelituju, že nemám ještě mladší dítě, nemám potřebu se o někoho starat.
Měla jsem období, před několika lety, kdy jsem si říkala, jestli bych druhé dítě neměla mít "z rozumu". Dneska jsem ráda, že jsem do toho nešla, všechny problémy bych asi prožívala mnohem hůř.

Každý je jiný a někoho to mateřství prostě nepohltí.

A taky souhlasím s Petrou v tom, že jednodětných lidí je spousta, ale nelezou na mateřské servery. Já jsem na Rodinu taky přišla náhodou, kvůli Montyině článku o módě 80.let~:-D a řešit děti pořád dokola mě nikdy moc nebavilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.