Tak přesně tohle sedlo.....cynicky mě napadlo přesně to samé. Osobně jako "novou " manželku by mě to štvalo..jako "starou ex" bych to brala jako normální. Je fajn, že má se svými bývalými fajn vztah...protože - a pragmaticky - to, jak se chová k těm, co měl (má) rád...ukazuje, že se tak jednou třeba zachová i ke mně. Je to asi celkem fajn a docela možná sice ne moc věrnej, ale na jednu stranu poctivej chlap.... A pokud jde někdo do do takového vztahu, musí si uvědomit, že tohle všechno to obnáší...jenže to já bych v 26 taky moc nezkousla....to asž věkem a zkušenostma. Držím palce....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.