Sorry, a co je podle tebe nová a stará rodina? Mé dítě snad patří do kterékoliv mé (nové, staré) rodiny a každý můj partner se musí smířit se skutečností, že mám dítě. Navíc ta dcera bydlí v 1plus1, takže jsou určitým způsobem odděleni. A kdo jako rozhodl, že by tento byt měl jednou patřit nejmladší? Zřejmě zakladatelka, ne. A mimochodem, taky bych nebyla nadšená, kdyby si otec našel stejně starou partnerku jako mě, ty jo? Holt druhá míza!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.