Grainne, právě jsem otevřela úplatek, či dárek za daně. Dneska jsem plánovala, že se po vypravení dětí vyspím do 9-ti a pak vlítnu do práce. V půl osmé děti opustily domov, a ve 3/4 na 8 telefon, rande na stavbě... mezitím schůzky atd... přistála jsem zpátky v kanclu v 7 večer. Pozitivní je, že teď UŽ... práce je dočasně hotová - nebo jsem se někde sekla a zítra se fakt vyspím. Myslím, že tuhle sedmičku regulérně vylikviduju až do dna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.