| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, řekla bych to asi tak. Neexistuje chlap, který by měl všech 5 P. Pokud by byl akční jako Ty, zase by vázla domácnost, péče o děti, spíš by se poohlížel po jiných (stejně jako jsi to udělala Ty) atd. Myslím, že vztah, kde jsou oba dominantní a "akční" anebo naopak oba "peciválové" funguje hůř, než vztah s protiklady, které se doplňují. Přijde mi, že na to, že máte děti, jste to vzdali oba moc lehce. Pokud si s tím neumíte rady, vyhledejte nějakou poradnu. Zkus si vzpomenout, co Ti na něm na začátku vztahu imponovalo a na tom zkus stavět, to samé on. Každý dlouholetý vztah se musí opečovávat, zvlášť pokud máš doma hodného chlapa, kterého si vážíš. Já jsem s partnerem skoro 13 let a taky to není jednoduché, ale daří se nám to udržovat. Základem je komunikace, najít si chvíli, kdy spolu mluvíte otevřeně o všem a snažíte se najít řešení. Nebo jenom jeden druhému nasloucháte, bez otázek a výčitek. Já strašně miluju tyto rozhovory, které míváme. Komunikace je základem všeho. Držím palce, ať to vyřešíte. Věř, že s "akčním" by ses asi nenudila, ale šťastnější bys nebyla, možná spíš naopak. Možná jen dočasně, pak by Ti na něm začaly vadit přesně ty věci, které Ti chybí na Tvém manželovi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.