Přidat odpověď
Ja to nemohu pochopit.Rano budit deti, oblekat je, jet buhvikam a v poledne nebo po spani zase zpatky.
Proc si s nimi nehrajete vy? Ja si hraji, kdyz mala spi a pak si umi klucik hrat taky sam.Do skolky nechce a casu ma dost.Jeste se nachodi do skoly.A nevykladejte , jak moc potrebuje kolektiv.Houby ,je spokojeny, jak to je, s detmi se vida na hristi nebo u svagrove.Nekdy mam pocit, ze je strkate do skolky, abyste nemuseli varit obed a mely klid od ditete.
Roztrhate me, vim, posluzte si, ja od rodinkarek nic jineho necekam.Uzijte si to plivani siry.Ja si za tim stojim.
Dávám jen 2x týdně na 4 hodiny, protože dcera chce a má tam kamarády, jiný režim, líbí se jí to. Mám stejné pocity - vstávání, oblíkání, časový pres, běh do školky, a to denně, když přitom jsem stejně doma, tomu moc nerozumím, je to pro mě mnohem větší práce, než mít děti doma, takže argument "mít klid od dětí" zde nesedí. Vařím denně, takže je školka opravdu spíš jen takový bonus. Jinak jsou děti se mnou doma, hrají si většinou samy, jdou na dvorek atd.
Myslím si že jako příprava na školní zápřah a kolektivní život je školka dobrá. Takže jsem volila kompromis. Myslím si že pro malé dítě je ideální, když může být v předsškoním věku s mámou a sourozenci doma. Nevím proč by tě autorko za takový názor kdokoli trhal?
Předchozí