Ahoj holky,
jsem moc smutná. S přítelem jsme se máme brát za rok. Domluvili jsme se, že miminko až po svatbě. Moc nám na svatbě záleží a je pro nás důležitá. Jenomže poslední dva měsíce mám neskutečnou touhu po miminku. Nedokážu s na nic soustředit, všechno mě ubíjí
Ta touha je tak strašně silná...Měla jsem pocit, že i příteli by nevadilo, kdyby to bylo dřív, zabezpečeni jsme, dokázali bychom se postarat už teď. Dával mi nějakými náznaky najevo, že by mu to možná nevadilo, k dětem kamarádů se chová moc hezky, pořád kouká na jednu fotku, kde je s mimčem (na nějaké akci s kamarády), ptá se mě, jestli bych taky nechtěla, jestli nezávidím kamarádům..prostě jsem z toho měla pocit, že by chtěl už teď. Včera jsem se ho tedy narovinu zeptala, jestli si přeje, abych vysadila prášky. Nejdřív mi řekl, že neví. A pak že ne. Vysvětlil mi to tím, že je svatba pro něj opravdu důležitá a že jsme si asi nerozuměli, že to myslel tajk, že nejdřív svatba a potom dítě. Řekla jsem mu, že bych si ho přála už teď, že to tak cítím. Byl dost v šoku a překvapený. Nevím co mám dělat. nechci to už znovu otevírat abych nevyvolávala zbytečné hádky
Ale ta touha je hrozná a mám pocit, že to bude čím dál horší. Někdy bych si přála, aby nám bylo miminko shůry dáno, když to nečekáme
A na to, abych vysadila prášky tajně, nemám opravdu žaludek. Takže vůbec nevím, co dělat
Poraďte prosím