| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jájo, tak to bývá že u 1. je člověk tak nějak víc mimo, je to vše nové, je natěšený ~R^.
Při porodu nejstaršího jsem dojetím brečela, posléze u dalších už jen "hmmm" ~t~~t~~t~. Ale to víš že bych je nedala - a že u nás do poslední chvíle nebylo jasné, jestli to dvojčátka zvládnou, byla to od nějakého 16.tt jedno kompikace za druhou. I ta cukrovka (u všech těhu - na dietě), k tomu já po 2 císařích, kluci transfuzní syndrom (jsou jednovaječní) ... Nesměla jsem se těšit, ani si nic plánovat. Prohlídnout a probrat oblečky po starších nám dovolili cca v 26.tt a kupovat kočárek až z porodnice ~R^ (ale byli 32+3 tak času dooost, domů šli 36+1). Dneska to jsou takové neposedné opičky, je jim 1 3/4 a jsou absolutně úžasní ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.