Přidat odpověď
brali sjem se dva měsíce poté, co jsme se rozhodli se vzít, já byla v 19tt těhotenství a vůbec to nevadilo, ba naopak sjem si připadla s bříškem hezká :o) A hele, bydleli jsem už spo,u, do domácnosti vše měli a když nám někdo chtěl něco dát, řekli jsem, že korunky... sešlo se nám doceal dost peněz a skoro to svatbu i zaplatilo. Ale nešetřili jsem nijak na ni. Chtěli sjem malou a nakonec večer se nás sešlo asi tak 65 lidiček :o) ale večeře formou studených mís a řízků a podobně, ale vše v restauračce. Pokud máš touhy a chceš miminko, ale svatba je důležitá i pro tebe, tak touhu musíš potlačit, jde to. Já takto potlačila o rok kvůli dodělání školy a nelituji. tento měsíc máme s manželem dva roky od svatby, celkově budeme spolu 10 let.... také je to o prioritách, nám nevadilo se brát v době, když jsem byla těhotná... šaty jsem měla krásné bílé a v nich pupík a byla jsem šťastná. Ať je svatba jakákoliv, je to jen a jen o vás dvou a i kdyby byla jen se svědky maličká a rychlá, byla by krásná.... promluv si o tom s budoucím manželem, takto to moc nevyřešíš. Prostě touha potlačit jde, myslím, že to chceš slyšet...
Předchozí