Milu já nevím, myslím že to vidíš moc dramaticky. Nebo jsem já tak moc v klidu, to nevím. I se 4 se tu dost často dloubu nudou, a to jsou na plínách a musím je krmit. K tomu, abych děti nemusela nonstop hlídat na každém kroku stačí úplně primitivní řešení - vyhradit místnosti kam "můžou" a zahradit prkýnkem futra
![~d~](/g/s/29.gif)
. Pak VÍM že mi nemůžou do kuchyně kroutit knoflíkeme atd. Ne ovšem že si je tam nemůžu vzít když JÁ chce. Ven jen v kočárku (a to bydlíme se 70 schody bez výtahu) - dá se snadno pořídit přídavné sedátko, které jde přidšlat i na dvojkočár. Ovšem mám koupené i kšíry - ale oni kluci chodí teprve 3 měsíce, takže venku toho moc nenachodí. Oblékání? Jé, to no mi trvá oblíct obě "mimina" tak 10 minut? To teda na 4leťáka čekám dýl než se oblíkne
![~a~](/g/s/26.gif)
... Hele naši kluci jsou narození 6/2008, gestačně měli být 8/2008. Takže skoro jako zakladatelčiny holčičky. Tak vím co říkám - mám tu zkušenost. Ovšem mám děti co si vydtačí, sice jsou schopné udělat za 10 minut z uklizené místnosti chlívek (což je nutnost naučit se redukovat třeba jen 5krát denně) ALE JE KLID. Kdybych teď našla nějak nečekaně // na testu (jako že další už FAKT neplánujem) - tak o toho samozřejmě jdu - hned... A to nejsem katolíci ani jinak "poblouznění".