Milá paní Romano,
s vaším názor vůbec nemůžu souhlasit.
Rozhodně se necítím přecitlivělá, ale když se prostě nemůžete dostat na poštu, protože na našem malém městě je 1/ pouze jedna a 2/ je tam celkem 15 schodů, tak to člověka otráví. A pokud namítnete aby tam šel místo mne partner, tak je to ubohé. Nebudu přeci s každým dopisem či složenkou čekat až se vrátí z práce, notabene když se kolikrát vrací až po zavírací době. Byla jsem nucena koupit si klokanku, ale při váze mého klučiny už mi bude brzo na nic a zase se ze mne stane "nesamostatný" tvor.
Nejde jen o poštu, ale i taková pravidelná návtěva poradny je pro nás horor. Existuje sice na naší poliklinice výtah, ale ten větší je jen pro potřeby polikliniky / je neustále zamčený/ a ten menší, tak do toho se bohužel se svým kočárkem nevejdu a to nemám žádného obra.
A vaše případné námitky typu: tak si najděte jinou poštu či lékaře vás musím ujistit, že v našem tzv okresním městě je pošta ještě hůře řešená / je tam mnohem více schodů/ a lékaře si jinde vybrat nemohu, protože jsou soustředěni všichni v jedné budově.
A to už nemluvím o hromadných prostředcích..... vaše rada o koupi automobilu je vážně "rada nad zlato".
Janow
Předchozí