Mishacku...také jsem celoroční alergik a jsem nyní těhotná. Aerius jsem musela vysadit.A do nosu jsem dřív stříkala Rhinocort..to mi dr. vyměnila za Livostin do nosu i do očí.No, není to ideální, pořád mám plnej noc a smrkám,ale chci vydržet alespoň těch 12 týdnů a pak se půjdu domluvit asi na změnu.V prvním těhotenství to dopadlo stejně ...musela jsem se vrátit k osvědčenému Rhinocortu..nic jiného mi nezabíralo tak dobře..vyzkoušela jsem toho víc. Beru i Symbicort na vdechování, v prvním těhotenství to byl Pulmicort. No své lékařce věřím...tak se to snažím nějak přežít, stejně nic jiného nezbývá.To miminko za to stojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.