| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě se to naštěstí zatím vyhýbá, ale čekám to co nevidět... Obvykle moje alergická rýma trvá od jara do podzimu a nezabírá už nic, co je volně dostupné... Normální je spotřeba tak cca 10ti balení papírových kapesníků denně, a to minimálně... Na alergologii jsem ještě nebyla, mám pocit, že na testy se tam chodí na podzim, když není sezona, aspoň mi to tak někdo říkal, a zatím jsem na to vždycky úspěšně zapomněla... Takže už několik let od jara do podzimu trpím, nejhorší je to v létě... Bez slunečních brýli venku jsem naprosto slepá, věčně mám nos v kapesníku, oči nateklý že vypadám jako zfetovaná... No nechci vědět, co si myslí lidi, když mě takhle vidí jít ven se dvěma dětma... Letos už musím na tu alergologii zajít, aby si děti mohli v létě užívat venku i s mámou a ne jen s tátou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.