Mila marketo....v nemecku ziju predstav si, taky....ja osobne nevydelavam nic, ale dostavat to, co vydela PA, ziju si velmi dobre....to si teda ziju stejne
mam sikovneho manzela.
Mnou zminena PA ma hezky dum s pozemkem u jezera, opravdu spokojena zena. Diky sve kamaradce jsem trochu postrehla, kolik bere od pojistovny za jake ktere ukony
a kdyz uz jsme u toho zivobyti....jidlo je treba v nemecku levnejsi....a spousta bytu taky /teda aspon u nas v berline/
reagovala jsem ale na poznamku Mickey o tom, jake to jsou chudinky...prijde mi to jak ti vsichni statni urednici /tramvajaci, vychovatelky ve skolce atd../ co kazdorcne stavkuji za vyssi mzdy....tramvaje nejezdi /teda, ty ani nejezdi v noci, to delaji soukrome autobusove firmy za ne/, skolky jsou zavrene a rodice berou dovolene....to je dle me vydirani....PA taky muzou prestat rodit, zacit stavkovat, aby dostaly vic, ne? Vzdyt je to jedno...at jim pridaji /ted teda nevim, jestli patri do statni sfery, ale urcite by mohly stavkovat, aby dostavaly od pojistoven vic penez/...vzdyt ty co pracuji to zaplati, ne? Ale ze takovy tramvajak ma ke 3000eur a bez vzdelani, k tomu definitivu, to uz je jaksi vedlejsi
ja teda osobne znam jen jednu PA, ale ver, ze chudinka to neni....me to spis pobavilo...diky bohu, ze neodvadime dane v nemecku, asi by me to nastvalo, ale takhle se tomu jen zasmeju