| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Haňul, měla jsem doma totéž v bledě modrém. Neměli jsme hypotéku, ale třeba si vzal auto na leasing, kdy mu nějaký kamarád dal potvrzení příjmu, a kdo myslíš, že to musel platit? On už pak nedostával ani korunu, protože jsem vydělávala víc, než je životní minimum pro čtyři lidi. Po pár letech jsem už neměla ani sílu ani chuť pořád být tím koněm, který to táhne. On pak totiž přišel i ten problém, že jsem si toho člověka přestala vážit, přestali jsme spolu spát a to byl konec. Vyčerpá tě to. Vím, je to těžké, my jsme navíc bydleli u mých rodičů a věděla jsem, že on neodejde, musela jsem jít já. Fakt hrůza. Nerada na to období vzpomínám, ale mám to za sebou, díkybohu. Víš, dalším z faktorů, proč jsem to už nehodlala dále snášet, bylo, že jsem nechtěla, aby naše děti získaly do života pocit, že takhle to je normální... Navíc on byl vysmátý, jen si hrál s dětma a vodil je do KFC apod. a já věčně uhoněná, nervní matka, která byla hotová z té odpovědnosti za dva prcky a jednoho dospělého, který to měl vše na háku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.