| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuju vám za vaše názory. Chce to asi trochu nadhled, ale znáte to, občas něco člověka semele. Takže nádech, výdech a bojovat. Moc děkuju tobě Petro za podporu a tobě HM za rady.
Cením si i tvého názoru "Když slunce nestvítí", pokud jsem to já správně pochopila, jsi maminka takového dítěte. Ale ráda bych ti řekla jedno. On ten život taky není jen o tom postiženém chlapečkovi. Rozhodně bych se nikdy nevměšovala do záležitostí, jestli půjde nebo nepůjde do ústavu, to je opravdu věc rodičů. Ale přestává to být pouze jejich věc, pokud by se společné bydlení mělo týkat i mě. A taky se mě týká to, když se chlapeček počůrá u nás doma, to je myslím neoddiskutovatelné. Víš, myslím, že ono to chce toleranci na všech stranách, nejenom na té mé, ale i na straně partnera (kterou díky bohu mám). Dost dobře si nedokážu představit, kdyby se k téhle záležitosti stavěl tak, že by bral jako samozřejmost moji přirozenou lásku k jeho postiženému dítěti. On je zkrátka rád, že se snažím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.