Sušenko, záleží na tom, zda jste si již dopředu řekli nebo neřekli, kolik dětí byste si představovali. Můj bývalý partner třeba nechtěl žádn dítě a taky jsem s ním nehnula, takže rozchod. Vy už ale jedno dítě máte, tak musíte řešit situaci jinak. Já bych ho asi chvíli nechala v klidu a začla o tom mluvit třeba za půl roku a uvidíš. Měli byste se dohodnout, ale on by měl také brát ohledy na Tebe ne jenom Ty na něj, stejně mezi náma, kdo se nejvíce piplá kolem dětí...ženská.
Věk vůbec není tak hrozný. Já měla dceru ve 34 a příteli bylo 45 a druhé máme s otazníkem, zatím ne, ale oba ještě bysme rádi. U nás je to ale o tom, zda až budeme chtít, tak jestli se vůbec zadaří, dcera byla běh na dlouhou trať. Myslím si, že do těch 40 let je to u ženy celkem v pohodě, navíc už bys nebyla prvorodička.
Co se týká zdravéí, jasně že řčím starší člověk je, tím větší rizika, ale on ani mladý člověk neví dne a hodiny, takhle se to brát nemůže, to bysme už dávno vymřeli. Přeju Ti, aby to dopadlo k vaší oboustranné spokojenosti.