Přidat odpověď
Terinko kde si vynucuji kladné reakce? Chci zkušenosti.
Dle tebe se má léčit... Z čeho? Z pocitu zodpovědnosti za to co udělal? No nezlob se na mě ale znáš hodně chlapů, kteří se hlásí už k nenarozeným dětem i když to matka nechce? Já teda ne...
Vyjít po dobrém. Když mu nebere telefony. Neodpovídá na SMS. když už mu zavolá ona tak jen aby mu řekla,že potřebuje peníze a když jí je nedá, tak neuvidí děcko.
K bodu o tom, že kdyby nechtěla tak ji neoplodní... Znám dost ženských které propíchli kondom, přestali brát antiko jen aby otěhotněly za zády partnera. Nevymluvíš mi,že za to to vždycky může jen chlap... Promiň, ale nemám pocit, že mi manžel udělal dítě, ale , že jsme chtěli a spolu si děti pořídili... Ano u nich se stalo to, že se neovládli, ale můžou za to oba stejným dílem. Nebo tobě chlap dělá děti na dálku? Zkouší se trefit? Musel by tě znásilnit, aby ti udělal dítě.
Psala jsem někde, že je chudáček? Já o tom tedy nevím. Psala jsem jen, že naletěl holce, která v sobě nemá dost slušnosti, když už to provedli, aby se k tomu postavila jako dospělá a domluvila se s ním co bude dál, místo aby si vymýšlela neustále nové podmínky, tvrdila mu jako ho miluje a takové kecy a nakonec ještě nechala svého ex (jestli je to jen ex) aby mu vyhrožoval. Brácha si je plně vědom toho co udělal a chce nést následky...
Předchozí