hlavně to chce aby tam díte nestačilo, protože jinak bude strkat nohy věčně dolu a odrážet se ode dna.. když jsem učila plavat neteř a synovce, tak kruh nebyl to pravý, oni to ty malý děti berou jako držadlo a opět se šoupnou na svislo.. já vim, že 3 roky je ještě málo na to aby se naučilo dítě plavat, zvlášť pokud byste chodili "jen občas" plavat.. já na vodě vyrostla, tudíž to bylo něco jinýho, i neteř a synovci tam byli pořád, takže jsme všichni uměli plavat dost brzo..
ze začátku dítě kpe nohama jako na kole, je to dost fyzicky náročný, ale děti to ěeřešej, mají dost energie
na plavání "na žabáka" dítě přijde a hlavně chápe cos e po ěnm chce až tak kolem 6let...
a co dělat na plavání? hlavně blbnout, dovádět a sem tam ennásilně dávat na rovno... když vlezeš do vody a začneš s drilováním plavání, tak to dítě odradí a nebude chtít dělat nic... blbnout a bude to dobrý, bude mrskat nohama.. klidně ze začátku i ten kruh, pokud ještě nebylo dítko v bazénu tak aby se nebálo.. ale postupně to nadnášení ubírat.. učit spíš s rukávkama..