| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já chápu, že se bojí bacilů. ALe nechápu, že nemůže prcek zůstat jeden den u švagrovky, aby mohly přijít holky na návštěvu. On je tam opravdu každý den a když jsem ji na to upozornila, že řešení je v tom, aby jeden den měla jen na holky, tak ona to tak nechce, že ty bacily by byly všude (no chápu, kdyby holky měly choleru, ebolu nebo jinou prudce nakažlivou chorobu, ale ony jsou zdravé!!!). Mladší to tak nevadí, ta si zoufá jen proto, že zoufá starší. Končím stěžování, ale prostě mě to zrovna teď děsně užírá. Moc Ti rozumím a přeju, ať to zvládneš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.