Kateřino, naprosto s tebou ve všem souhlasim
Moje důvody jsou tyto
-velice pečlivě si vybírám, komu v týhle duchovní oblasti uvěřim. Za celý život se mi líbily jen jediný 2 ženský, kterym věřim, ostatní mi přijdou, že většina z nich jen nemá vyřešený svoje problémy, je to z nich vidět na první pohled, umí to jen mistrně maskovat, a budou mi vyprávět o duchovnu
Ty učitelé, co jsem viděla na konstelacích, se mi ani jeden nelíbil (bylo to víc lidí, nejen ta jedna zkušenost), přišli mi to populisti, co se vezou na módní vlně (a taky vydělávaj těžký prachy-uvědomila jsem si, že jsem taky viděla plakát na drahý kurz). Prostě pro mě je nejdůležitější, jak se mi ten člověk líbí, a z těhle se mi nelíbil ani jeden.
-dál mě přijde uhozený, že mi ostatní lidi budou hrát moje příbuzný. Mně to přijde fakt cáklý, aby se někdo vžíval do role jiných lidí, a hrál jejich roli. Prostě mi to nesedí, jsme tu každý sám za sebe.
-a co považuju za úplně nejdůležitější, když člověk nabere na sebe energii jinýho člověka, kdo ji z něho sundá?????? Tam neni žádný očištění na konci!!!!
Závěrem musim říct, že to z ňákýho nepochopitelnýho důvodu fakt funguje. Ty lidi, co si stavěli konstelace, říkali, že ti figuranti se chovali jako ve skutečnosti, reagovali tak, chovali se tak. Věřím, že ta metoda fakt funguje, a to je pro některý lidi důkaz, že je dobrá. Pro mě ne, mě už ten základ (brát na sebe osud cizího člověka) přijde cáklej a prostě se mi to nelíbí.
Hroudo, jak píšeš, rozum ti v tom problému s tchýní nepomůže, na to je krátkej. On někdy rozum neni žádná výhra.