Jo a teda padlo tu mytí nádobí a praní....a takový ty věci...typu nákup. To dělají pokud jim to řeknu. pokud lehnu ležím.....oni kmitají....
Taky pokud nechám dopoledne doma děti skoro 9-11let...jsou schopný uvařit jednodušší jídla....uvařit a okrájet brambory, těstoviny, šunkofleky no prostě takovýhle...řízky po nich teda zatím nechci.... a my příjdeme k hotovýmu s manželem(a stihneme něco zařídit). Luk už ví jak zapnout pračku 3roky...., ale loni proběhla výměna a Daník jí zapnout neumí....ale musím to napravit.... prádlo věší obě děti a žehlit jsem je naučila loni v létě taky oba(mladšímu to jde o hodně líp)
třeba v sobotu ráno měli kluci závody...přijeli v 19 hodin.....já pokoukala po pokojíku a sepsala jen věci , který mají udělat v neděli ráno nebo ještě ten den:dát prát všechno špinavý ze závodů,neutřeli prach na stole, dala jsem jim tam koš s prádle tak si to měli složit a uklidit asi 15věcí dohromady.....a rozebrat dům ze stavebnice uprostřed pokoje a utřít pod ním prach.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.