Přidat odpověď
Analpo,zkoušela jsem s ním o tom mluvit, jemu je fuk, kam se ex stěhuje,a pokud se jí ptal, proč mu tak často volá, tak mu řekla:"fajn, volat už ti nebudu a o našem dítěti si budu rozhodovat sama."svým způsobem ho takhle vydírá, jak jsem už psala i tím, že mu třeba řekne, že mu dceru nedá na víkend.On samozřejmě, protože má dceru rád,tak to udělá, než by se s ex dohadoval...Co se týká oprav,ona přítele taky má, ale on bude spíš na jiný věci, jak ona říká, než na opravy, takže pak chce, aby ten můj opravoval, vždyť to dělá i pro dceru, že...Nebyla jsem důvodem rozvodu a teoreticky nemá problém můj přítel, ale já, protože jsem stejnou situaci zažila s otcem mé dcery.Po 4 letech vztahu se vrátil k bývalé ženě a dětem,vidím v tom momentálně dost podobný průběh a mám strach, že historie se bude opakovat.Když o tom s přítelem mluvím, říká, že není stejný jako on, a že už bych se od těhle myšlenek měla konečně odpoutat. Co se týká hlídání, tak končím v práci dřív než přítel a jeho ex,takže vyzvedávám svou i jejich dceru ze školy a je u nás do doby, než má přijet domů k matce.Ach jo, zkusím s ním promluvit, ale tuším, co uslyším, nerada bych něco pokazila, s přítelem máme jinak bezva vztah...ale dusit v sobě to taky nemůžu...díky aspoň, že se tady z toho můžu vypsat!
Předchozí