Přidat odpověď
Tohle musí opravdu začít řešit přítel. Chápu, že má strach, aby nepřišel o dceru, ale jak dlouho chce tímto stylem žít, to se přece nedá. Předpokládám, že má nějak soudně nařízení styk, takže v případě neplnění ze strany ex, se to dá dále řešit nebo tím aspoň taky pohrozit. Navíc, když očividně děláš pro ni víc než musíš (vyzvedávání dcery)a tím jí velice pomáháš, je děs, co si na vás dovolí. Někteří lidé si nevidí na špičku nosu...Ad opravy - to, že její přítel na to není neznamená, že ten tvůj musí zaskočit, na vše snad existují placení opraváři. Nezlob se, ale mně přijde, že Tvůj přítel nebere moc ohled na Tvoje cítění. Určitě mu to musíš jasně říct. Chápu, že máš strach, že bys ho mohla ztratit, ale žít v tomto s tím, že to budeš dusit v sobě...Jak dlouho to vydržíš? Já tyto pocity beznaděje moc dobře znám, ale nastěstí je za čas vždy dokážu příteli říct narovinu a on mi dá většinou za pravdu nebo se to aspoň snaží řešit. Přece Tvůj přítel nechce, abys byla na malou nepříjemná a když víš, že problém je ex, nechápu, že to nechce řešit...
Předchozí