Podle toho co píšeš je tu tak o jeden utz víc-ten první k potvrzení srdeční akce kolem 8.tt, jinak je to podobné. Utz ve 12.tt, 18.tt a 32.tt. Těhotenskou průkazku jsem dostala ve 12.tt než jsem šla na NT screening. Pak kontrola 1x měsíčně, párkrát krev (mám RH-). Glukózová křivka se dělá dost zbytečně, ale můžeš odmítnout. Tripltest je podle mě zbytečný, jen kolikrát maminku rozhodí když je falešně pozitivní.
K porodu č.2 jsem měla své výhrady, ale byla to i má vina neb jsem se do porodnice nahrnula zbytečně brzo, porod č. 1 byl naprosto snový.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.