Přidat odpověď
Czechic, u nás je péče taková, na koho narazíš. Pořád tu ještě není běžné si vybírat své porodníky, a způsob jakým přivedeme své dítě na svět. Dokonce tě třeba v Praze do poslední chvíle vozí v sanitce mezi porodnicemi a přehazují si tě jak horkou bramboru, i když si třeba zaregistrovaná.
Posílám ti odkaz na jeden případ, co se tu nedávno stal, není to sice pravidlem, ale ten arogantní přístup paní doktorky je u nás velmi obvyklý.Já mám zatím jen zkušenost z CS z jednoho nemocničního kolosu. Mám negativní zkušenost akorát takovou, že si mě pletli s jinou pacientkou, ordinovali mi léky co potřebovala ona, zapomínali mi dávat léky, nechtěli mi nic vysvětlit a jedna lékařka na mě byla dost sprostá, protože jsem se jí pořád na něco ptala, nebyla jsem si totiž jistá, jestli v mém případě ví co dělá a s kým mluví(potom se ukázalo, že si mě opravdu popletla). Druhý porod mě teprve čeká, budu zřejmě rodit jinde, tak doufám, že se mi pohled na české porodnictví trochu napraví.
http://www.novinky.cz/krimi/197292-lekarka-v-nemocnici-diskutuje-s-dispecerkou-misto-pomoci-rodici-zene.html
Předchozí