Ja byla s expritelem 10let.Mam snim dcerku a obrovskou skolu zivota.Poznala jsem jak se z cloveka co mi casto rikal jak me miluje a potrebuje atd.nakonec stal clovek co me slovne vic ublizoval,nez jakakoli facka.Cim vice jsem hledala chybu v sobe a v tom jak mam zmenit sve chovani,tim vic on byl v razi.Dostala jsem se az napokraj svych sil a chtela se zabit,proto,abych uz mela klid. Ted jsem rok sama s dcerkou a jsme obe v pohode.Potrebovala jsem hodne sil,abych od nej mohla odejit. Preji ti hodne sil do budoucna at uz snim zustanes,nebo zacnes novy zivot bez nej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.