tak jo, až nám bude vlak projíždět městem, tak nepojedou MHD :))))
do té doby ale děti nikdo nikam vodit nebude, a to dokonce ani kdyby neměly platnou jízdenku. Já jsem zákonný zástupce, se mnou ať to řeší. Já mám za dítě zodpovědnost. Dítě u sebe většinou nějaký doklad má, žákovskou nebo průkazku do knihovny, nebo ten mobil, není problém v dnešní době přece i z mobilu dítěte zavolat rodičům a domluvit se.
naši zákonodárci si asi vůbec neuvědomují, že nejen dospělí jezdí MHD a tak na ně nemysleĺi. Ale na tom není nic divnýho, oni na ně moc nemyslí ani když je to zákon týkající se přímo dětí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.