Přidat odpověď
Tak já jsem doma s holčičkou už skoro dva a půl roku a za tu dobu jsme s manželem sami nebyli nikde ještě ani jednou! Hlídání ze strany babiček nebo jiných příbuzných prostě nemáme a na to abysme si zaplatili nějakou chůvu nemáme peníze a hlavně by malá ani s nikým jiným nevydržela, je to mamánek. Párkrát jsem jí zkoušela nechat hlídat v dětském koutku zatímco já byla na cvičení ve vedlejší místnosti a prostě to nešlo, řvoucí mi jí vždy nakonec museli přivést. A to se jedná o dětský koutek, kam chodíme pravidelně, takže hlídací tetičky zná, navíc mezi dětmi měla kamarádku, kterou taky dobře zná a je na ní zvyklá. Já doufám, že tohle se zlepší až bude trochu starší a pak to asi budeme řešit občasným zaplacením paní na hlídání. Myslím tím až dobu, kdy budu po RD a budeme mít dva platy. Ale abych odpověděla na tvou otázku, tak momentálně to neřešíme nijak, prostě nevím jak a hlavně to ani jeden z nás nevnímá jako velký problém. Užíváme si čas ve třech, chvilky pro sebe máme večer po usnutí malé nebo o víkendu po obědě, kdy dvě hodiny spí. Je ale pravda, že jsem se už taky zamýšlela, jak by to bylo, kdyby do toho přišlo třeba další dítko a stejná situace by trvala ještě X let, taky mám trochu strach, aby to manželství nepoznamenalo...tak jsem zvědavá, jestli ještě někdo něco poradí.
Předchozí