Já jsem teď hodně doma sama (manžel dělá mimo město) a malého si hodně bere babička - takže já si odpočinu .. ale jak jsme s manželem tak máme malého u sebe a u nás je maneželství hlavně o tom, že jsme rodina a tak mi nijak nechybí, že nejdem jen sami dva do kina. Jestli jsme všeho všudy byli 2x někde na večeři za celou dobu co ho máme tak je to moc.
Nicméně chápu, že někdo si na tom zakládá a neodsuzuju to a pak bych viděla východisko v kamarádce, které bych třeba i zaplatila jen aby si šla schrupnout na náš gauč (a u toho dítka pohlídala). Pokud nejsou ochotné babičky ani teta .. tak bych to určitě řešila takhle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.