| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ecim, já to nemyslela zle, ani jako moralizování, spíš tak jak to mám já.
Odpočnout při naší hyperaktivní myšce bych si potřebovala docela často, ale bohužel je to ve chvílích, kdy jí to prostě nemůžu udělat. Jako že je třeba nemocná a o to víc mě potřebuje.
A chápu, to, že chce být aspoň třeba jeden večer sama s manželem, výše jsem psala, že zkusit najít dobrou kamarádku a že až vyřeším spaní naší malé, tak mám hrozně hodnou kamarádku sousedku, kterou taky budu 1x za měsíc využívat, abysme mohli s manželem sami třeba na večeři.

Myslela jsem to spíš tak, že prostě když máš malé děti, je to jiné, není to ani lepší, ani horší, prostě toho času pro partnery je míň a narozdíl ode mně má zakladatelka aspOň ty klidné noci, kdy si můžou popovídat, pomilovat se, udělat si restauraci doma??? romantickou koupel.. kdybych měla spavou dceru napadlo by mě spousta možností, jak být s manželem sama (ale třeba doma s dětima, pokud nění hlídání).

mimo to každý má tu potřebu být sám s partnerem jinou. Někdo tím strádá více, někdo méně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.