Lorinko,
také nemáme hlídání, žijeme od nejbližší rodiny 600km a kamarádky co tu mám tak znám bud´ z porodnice a ty mají svoje malé děti a nebo z dětského hřiště a ty téže mají svoje děti. Přistěhovali jsme se už skoro těhotný, tak že jiný potenciál na hlídání tu nemám. Ted´ jsme si pořídili paní na hlídání kuli mému druhámu těhu, kdybych náhodou musela zase do nemocnice. Je fajn, s klukem se vyblbne, ale využívám jí zatím jen, když jdu do poradny nebo prostě na nějaké vyšetření, kde nemohu mít kluka s sebou. Požádat jí o hlídání večer bych si netroufla neb má taky své děti a rodinu i když už celkem velké, ale já bych se stejně necítila. Byli jsme s manželem venku asi 2x, když jsme byli doma v Čechách a to hlídali naši a to je úplně jiný pocit, nebo úplně super je, když hlídá moje ségra neb je ochotná i spát u nás doma(máme v Čechách svuj byt) a to vím, že se kluk nebude děsit, kde že se to vzbudil, kdo to na něj kouká
.
Ale jinak musím Říci, že my jsme se s manželem tak nějak natrajdali dost předtím a ted´ si pohodu domova užíváme. Nemáme televizi a tak si přirozeně hodně povídáme a vlétě je to uplně super, to si děláme siestičky na terásce při vínu, něco dobrého si uvaříme a jsme tak ve svém hnízdečku spokojení. Ale kdybychom měli možnost, tak bychom si asi taky vyšli, jen za cenu toho, že se stejně neuvolníme, to nás nebaví.